Nepangkeun - ijinan Ruijie Mechanical Equipment Co., Ltd.

Welcome To Ruijie

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd  . was established in 2002.We are well known for our superior quality and service in the field of engineering and manufacturing of CNC and Laser Equipment that includes:CNC Router,Laser Engraving  Machine,Laser Engraving and Cutting Machine,Cutting Plotter,Marble CNC Router,Plasma Metal Cutting Machine and so on.

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd  . imports the high quality manufacture technology to improve our products for our customers.

parusahaan urang téh kasohor kualitasna alus sarta jasa saatos-diobral hadé salaku harga kalapa.

produk urang anu loba dipaké dina industri di handap, kayaning Woodworking, Panyiaran Radio sarta Télévisi, Artmaking, Model, Electric, CAD / Cam Industri Modél, Busana, Paket Printing, nyirian, laser Sealing jeung saterusna.

parusahaan urang geus nyetél leuwih ti 20 diobral jeung layanan departemén sabudeureun Cina nu tiasa nawiskeun konsumén urang ladenan desain, ngaropéa, latihan, pangropéa jeung saterusna. Salaku diobral di Cina, ékspor produk urang di sakuliah dunya kaasup Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Éropa jeung AS

Kami gagasan parusahaan menata ieu ngaronjatkeun produk kualitas luhur pikeun konsumén.

Kami néangan nu distributor sakuliah dunya. Mudahan urang tiasa cooperate pikeun pasar dunya.

Tim kami

pabrik

Exhihition

ngahargaan bijil