Rreth Nesh - Jinan Ruijie Mekanike Equipment Co, Ltd

Welcome To Ruijie

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd  . was established in 2002.We are well known for our superior quality and service in the field of engineering and manufacturing of CNC and Laser Equipment that includes:CNC Router,Laser Engraving  Machine,Laser Engraving and Cutting Machine,Cutting Plotter,Marble CNC Router,Plasma Metal Cutting Machine and so on.

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd  . imports the high quality manufacture technology to improve our products for our customers.

Kompania jonë është e njohur për cilësi të lartë dhe më të mirë pas shitjes shërbimi si çmim konkurrues.

Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në industrinë e mëposhtme, të tilla si Njoftime, Reklamat, Artmaking, Model, elektrike, CAD / CAM Industrisë Model, veshje, shtypjen pako, duke shënuar, Laser mbyllja dhe kështu me radhë.

Kompania jonë ka ngritur më shumë se 20 shitjes dhe shërbimit departamente rreth Kinës e cila mund të ofrojë klientëve tanë shërbimin e projektimit, fiksimin, trajnimin, mirëmbajtjen dhe kështu me radhë. Si shitje në Kinë, eksportet e produkteve tona në mbarë botën, duke përfshirë Juglindore, Lindjen e Mesme, Afrika, evropiane dhe SHBA

Ynë ide Kompania menaxhimit është duke u përmirësuar produkte me cilësi të lartë për konsumatorët.

Ne jemi në kërkim të shpërndarësit në mbarë botën. Shpresoj se ne mund të bashkëpunojmë për tregun botëror.

Ekipi ynë

fabrikë

Exhihition

Honor Certificate