ласерски машина за сечење ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина ЦПУ цена ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење цена лим ласерски машина за сечење цена мини ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина цена ласерско сечење добавувачи

Техничките параметри

 • Модел RJ-3015D
 • Работна површина 1500X3000mm
 • Ласерски Излезна моќност 200-2000w
 • Ласерски бранова должина 1070nm + 10nm
 • Применливи Материјал лим
 • Сечење Дебелина ≤20mm
 • Максимална сечење брзина 30m / min
 • Максимална брзина Патување ≤80m / мин
 • Опрема за напојување ≤20kw
 • Позиционирање точност ± 0.03mm / min
 • Ладење на владата вода за ладење
 • Напон и фреквенција 380V, 50/60Hz Triphase

3015D Плоча и цевки ласерски машина за сечење

50

 11 Софтвер 1.Support AI / PLT / Гербер формат, да ги прифати Матер, камерата, Type3 outputinternational стандард G code.2.Lead-влез / излез, сечење надомест, микро-заеднички, премостување, врати за влез, јазот сечење итн, 3.Multiple пирсинг методи на располагање, одделени laserpower / фреквенција / гас / тип гас под притисок / висина песна може да се setduring сечење и пирсинг, 4.WIFI контролен панел далечински  13 Скокни функција: highly improve the cutting efficiency.
ласерски машина за сечење влакна Фотоелектрически пребарување работ:  брзо локација и да се подобри за обработка на ефикасност  ласерски машина за сечење влакна Контрола на енергија: allowing corners to be cut with a sharp angle
 16  Летечкиот сече:  особено за тенок лим, брзо намалување на матрица шеми  ласерски машина за сечење влакна Спринт ласерски пирсинг:  Ова помага да се задржи на оптика чисти и го подобрува процесот на сечење со притискање vaporised и течен материјал outthrough лежиште, особено за дебел лим

34

3536

1. This machine adopts an up and down exchange platform. The converter is responsible for controlling the exchanging motor. The machine is able to finish the platform exchanging within 10s.

2. This machine enables metal sheet cutting and tube cutting alternately, which improves the productivity effectively. In addition, it saves the space and is easy to operate.

3.Produced from Ruijie, the shuttle table is welded by a number of thick-walled seamless tubes, and processed by stress relief and CNC milling machine finishing.

4. The tube part is customized by the professional high-precision machine tool accessory manufacturer. This machine is applicable to various focal lengths, which are controlled by machine tool control system.

37

1.Low cost and free maintenance for cutting all kinds of sheet metal.

2.Imported original fiber lasers,high and stable function,lifespan is over 100000 hours.

3. Higher cutting speed and efficiency, speed of cutting plate can reach over 30 meters

4.Smooth and fine edge or surface and small distortion;

5.Dedicated software enables graphic or text to instantly designed or processed. Flexible and easy operation.

38

39

40

1. 2 years warranty of fiber laser cutting machine

2. 24-hour full after sales service.

услуги за одржување живот 3. Машина иако гаранција истекува.

4. OEM Service Customized and OEM orders are welcome due to our abundant experiences.

42

 

3015D Плоча и цевки ласерски машина за сечење

50

 11 Софтвер 1.Support AI / PLT / Гербер формат, да ги прифати Матер, камерата, Type3 outputinternational стандард G code.2.Lead-влез / излез, сечење надомест, микро-заеднички, премостување, врати за влез, јазот сечење итн, 3.Multiple пирсинг методи на располагање, одделени laserpower / фреквенција / гас / тип гас под притисок / висина песна може да се setduring сечење и пирсинг, 4.WIFI контролен панел далечински  13 Скокни функција: highly improve the cutting efficiency.
ласерски машина за сечење влакна Фотоелектрически пребарување работ:  брзо локација и да се подобри за обработка на ефикасност  ласерски машина за сечење влакна Контрола на енергија: allowing corners to be cut with a sharp angle
 16  Летечкиот сече:  особено за тенок лим, брзо намалување на матрица шеми  ласерски машина за сечење влакна Спринт ласерски пирсинг:  Ова помага да се задржи на оптика чисти и го подобрува процесот на сечење со притискање vaporised и течен материјал outthrough лежиште, особено за дебел лим

34

3536

1. This machine adopts an up and down exchange platform. The converter is responsible for controlling the exchanging motor. The machine is able to finish the platform exchanging within 10s.

2. This machine enables metal sheet cutting and tube cutting alternately, which improves the productivity effectively. In addition, it saves the space and is easy to operate.

3.Produced from Ruijie, the shuttle table is welded by a number of thick-walled seamless tubes, and processed by stress relief and CNC milling machine finishing.

4. The tube part is customized by the professional high-precision machine tool accessory manufacturer. This machine is applicable to various focal lengths, which are controlled by machine tool control system.

37

1.Low cost and free maintenance for cutting all kinds of sheet metal.

2.Imported original fiber lasers,high and stable function,lifespan is over 100000 hours.

3. Higher cutting speed and efficiency, speed of cutting plate can reach over 30 meters

4.Smooth and fine edge or surface and small distortion;

5.Dedicated software enables graphic or text to instantly designed or processed. Flexible and easy operation.

38

39

40

1. 2 years warranty of fiber laser cutting machine

2. 24-hour full after sales service.

услуги за одржување живот 3. Машина иако гаранција истекува.

4. OEM Service Customized and OEM orders are welcome due to our abundant experiences.

42

 

ПРИМЕНА ИНДУСТРИЈА

Електролитски плоча, авто делови, лифт производство, метал хотелот снабдување, дисплеј опрема, рекламни знаци, прецизност компоненти, електрична енергија, механичка опрема, авто делови, weldment производство, осветлување хардвер и хардверски производи.

ПРИМЕНЛИВИОТ МАТЕРИЈАЛ

Од нерѓосувачки челик, јаглероден челик, месинг лист, алуминиум лист, поцинковани лист, манган челик, електролитски плоча, ретки метали и други разни метални плочи

СЕЧЕЊЕ примероци

ласерски машина за сечење ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина ЦПУ цена ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење цена лим ласерски машина за сечење цена мини ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина цена ласерско сечење добавувачи
ласерски машина за сечење ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина ЦПУ цена ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење цена лим ласерски машина за сечење цена мини ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина цена ласерско сечење добавувачи
ласерски машина за сечење ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина ЦПУ цена ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење цена лим ласерски машина за сечење цена мини ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина цена ласерско сечење добавувачи
ласерски машина за сечење ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина ЦПУ цена ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење цена лим ласерски машина за сечење цена мини ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина цена ласерско сечење добавувачи
ласерски машина за сечење ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина ЦПУ цена ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење метал ласерски машина за сечење цена лим ласерски машина за сечење цена мини ласерски машина за сечење, ласерско сечење машина цена ласерско сечење добавувачи

Испратете ни порака