Prakawis kita - Jinan Ruijie Teknik Equipment Co., Ltd.

Welcome To Ruijie

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd  . was established in 2002.We are well known for our superior quality and service in the field of engineering and manufacturing of CNC and Laser Equipment that includes:CNC Router,Laser Engraving  Machine,Laser Engraving and Cutting Machine,Cutting Plotter,Marble CNC Router,Plasma Metal Cutting Machine and so on.

Shandong Ruijie CNC Technology Group Co., Ltd  . imports the high quality manufacture technology to improve our products for our customers.

Our company misuwur kanggo kualitas lan layanan sawise-sale luwih minangka competitive price.

Kita produk sing digunakake digunakake ing industri ngisor, kayata Woodworking, Iklan, Artmaking, Model, Electric, CAD / CAM Industry Model, Busana, Paket Printing, Marking, Laser Sealing lan ing.

Our company wis nyiyapake luwih saka 20 sale lan layanan departemen watara China kang bisa kurban kita pelanggan layanan desain, mbenakake, latihan, lan pangopènan ing. Minangka sale in China, ekspor produk kita ing saindhenging donya kalebu Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan Amerika Serikat

Kita idea perusahaan ngatur wis Ngapikake produk kualitas kanggo pelanggan.

We sing nggoleki distributor saindhenging donya. Mugi kita bisa kerjo kanggo pasar donya.

Team kita

pabrik

Exhihition

Honor Certificate